Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 64 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Команда Артемівської школи №2 – призер обласного конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

Переглядів: 3068
15.04.2014 - 13:32

10 квітня 2014 року у місті Донецьку відбувся обласний етап конкурсу «Молодь обирає здоров’я», участь у якому взяли команди з різних міст та районів Донецької області.

Більшість виступів були позитивно зорієнтовані, проблеми відображалися в трагічній, гумористичній, образній формах. Усі команди проявили себе з найкращої сторони, показали свої здібності та виклали багато креативних ідей у виступах. Наше місто представляла команда «ШАНС» Артемівської загальноосвітньої школи №2 за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради.

Неабиякі вокальні, хореографічні, спортивні здібності, акторська майстерність нашої команди не тільки подарували гарний настрій, позитивні емоції журі та всім присутнім, а дали змогу зрозуміти, що впливає на самопочуття людини. Виступ був спрямований на формування безпечної поведінки, розповсюдження ідей щодо збереження власного здоров’я та здоров’я оточуючих.

Командний дух, певна харизма, висока артистичність, взаємопідтримка, співпраця та “зіграність” дали змогу вибороти ІІІ місце. Команда нагороджена дипломом та цінним подарунком Департаменту освіти і науки Донецької обласної державної адміністрації.

p1220142

Останні статті на сайті