Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 122 гостя.

ExportUA

Педагог Соледарської школи №13 відвідав Польщу

Переглядів: 3553
19.03.2014 - 12:57

З 11 по 15 березня відбувся візит української делегації до Республіки Польща в рамках Проекту «Україна – Польща: співпраця заради дружби і розвитку», організований Асоціацією сприяння міжнародному бізнесу та розвитку за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради. Приємно, що в складі делегації була й учитель початкових класів Соледарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13 Тетяна Смага.

У ході візиту учасники Проекту мали можливість відвідати міста Варшаву, Бидгощ і Торунь, ознайомитись з їх історичною та культурною спадщиною, провести зустрічі в державних інституціях та меріях міст, відвідати вищі навчальні заклади, зокрема Вищу школу економіки в місті Бидгощ (університет економіки WSG), поспілкуватись з молоддю тощо.

Таким чином, учасники здійснили оглядову екскурсію Варшавою, побачили найвизначніші пам’ятки історії та культури польської столиці. У місті Бидгощ гостям було запропоновано екскурсійну прогулянку містом, а після - зустріч з воєводою Куявсько-Поморською Євою Мес у міський мерії. Воєвода розповіла українській делегації про історію, мешканців та традиції Бидгоща. Окрему увагу було приділено роботі вищих навчальних закладів, які функціонують на території воєводства. Члени української делегації отримали пам’ятні подарунки на згадку, а також мали можливість віддячити воєводі за теплу зустріч цікавими сувенірами з усієї України. Від Донецького регіону, який був представлений вчителем Соледарської школи №13 Тетяною Смагою, пані воєводі було вручено сувеніри з солі. Продовженням цього заходу стало відвідування Вищої школи економіки (університет економіки, WSG) та зустріч з Президентом WSG паном Кшиштофом Сікорою, який люб’язно розповів про очолюваний ним заклад та послуги, які він надає, а потім провів цікаву екскурсію університетом, у рамках якої гостям було запропоновано відвідати музей історії фотографії. Після цього учасники Проекту мали зустріч із директорами інститутів, ректорами та українськими студентами, які навчаються в цьому університеті. Вони розповіли про особливості польської вищої школи, переваги та позитиви здобуття вищої освіти в цій країні. Студенти з України ділилися своїми враженнями від навчання та проживання в Польщі, особливостей побуту та спілкування з однолітками. Уся зустріч проходила в теплій та затишній атмосфері взаємоповаги та розуміння.

Візит до міста Бидгощ завершився урочистою вечерею - зустріччю за участю Президента WSG пана Кшиштофа Сікори.

В останній день перебування в Польщі українська делегація здійснила автобусну екскурсію містом Торунь та, сповнена приємних вражень і спогадів, повернулася на Україну.

З 11 по 15 березня відбувся візит української делегації до Республіки Польща в рамках Проекту «Україна – Польща: співпраця заради дружби і розвитку»З 11 по 15 березня відбувся візит української делегації до Республіки Польща в рамках Проекту «Україна – Польща: співпраця заради дружби і розвитку»З 11 по 15 березня відбувся візит української делегації до Республіки Польща в рамках Проекту «Україна – Польща: співпраця заради дружби і розвитку»

Останні статті на сайті