Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

ExportUA

Виховний захід «Світ рятує доброта» в Часовоярській ЗОШ №15

Переглядів: 3386
03.02.2014 - 12:52

Наприкінці січня 2014 року в Часовоярській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №15 молодим спеціалістом, учителем англійської мови, класним керівником 5-Б класу Ганною Руденко був проведений виховний захід «Світ рятує доброта», який пройшов в рамках конкурсу «Ми - молоді», за підтримки відділу освіти Артемівської міської ради з метою виявлення талановитої молоді та популяризації престижу професії вчителя.

Година спілкування була спрямована на формування морально-етичних основ дитячої особистості засобом слова, на  розвиток уявлення про добро і зло, уміння висловлювати власні погляди і думки, на розвиток творчої активності.

Діти були залучені до інтерактивних форм роботи: «Робота в парах» (вирішення проблемних життєвих ситуацій), «Робота в малих групах» (дерево добрих справ, планета Милосердя моїми очима), «Мікрофон». Під час проведення заходу усі учні активно включалися в обговорення, сумлінно ставилися до своїх доручень.

Ганна Руденко впевнена, що виховна робота має бути спрямована на прагнення слідувати інтересам дітей, будувати з ними взаємини, щоб кожному хотілося поділитися з вихователем своїми труднощами.

Виховний захід пройшов в дружній та позитивній атмосфері. Діти були задоволені своєю роботою, а для вчителя - це найкраща оцінка.

Виховний захід «Світ рятує доброта» в Часовоярській ЗОШ №15