Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

В ДНЗ № 16 м. Артемівська відбувся шашковий турнір «Розумники і розумниці»

Переглядів: 6966
17.12.2013 - 06:36

Серед інтелектуальних ігор шашкам належить одне з провідних  місць. Ця захоплива гра служить не лише для розваги, але й для розвитку логічного мислення, кмітливості.

Завдяки їй розвивається просторова уява і пам’ять. Дитина, яка навчається цій грі, стає більш зібраною, звикає самостійно мислити та приймати рішення. Гру в шашки можна обрати і як спосіб домашнього дозвілля або хобі для всієї родини, і в дитячому садку вона знаходить гідне місце.

Напередодні міського турніру з  шашок серед вихованців дошкільних навчальних закладів Артемівська  на базі ДНЗ  №16 «Ромашка» 12 грудня 2013 року за підтримки відділу освіти відбувся шашковий турнір «Розумники і розумниці» в рамках роботи  освітнього округу № 2 «Крок в майбутнє». В турнірі взяли участь вихованці 8 дошкільних навчальних закладів цього освітнього округу.

Основними завданнями заходу було закріпити знання дітей про шашки, сприяти розвитку навичок гри, розвивати ініціативу, самоконтроль, формувати доброзичливе ставлення до супротивника.  

Змагання проходили в декілька етапів.На шашкових полях розгорнулися справжні баталії: діти довго міркували над кожним ходом. Турнір пройшов  в радісній атмосфері і закінчився урочистим нагородженням. Найбільшу увагу суддів і вболівальників викликала гра Василя Саутіна (ДНЗ№55), Софії Розумної (ДНЗ№49), Максима Власова (ДНЗ№49), Дениса Марченко (ДНЗ№49), Вадима Верича (ДНЗ№16), Іллі Коротченка (ДНЗ№16), Каміли Дягтяр (ДНЗ№16).

Велика дорога розпочинається з першого кроку. І, хто знає, може так статися, що сьогоднішні маленькі гравці завтра стануть чемпіонами країни!

Напередодні міського турніру з  шашок серед вихованців дошкільних навчальних закладів Артемівська  на базі ДНЗ  №16 «Ромашка» 12 грудня 2013 року відбувся шашковий турнір «Розумники і розумниці» в рамках роботи  освітнього округу № 2 «Крок в майбутнє». Напередодні міського турніру з  шашок серед вихованців дошкільних навчальних закладів Артемівська  на базі ДНЗ  №16 «Ромашка» 12 грудня 2013 року відбувся шашковий турнір «Розумники і розумниці» в рамках роботи  освітнього округу № 2 «Крок в майбутнє».

Останні статті на сайті