Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Зустріч артемівських педагогів з науковцем Ларисою Зайцевою

Переглядів: 4952
15.10.2013 - 15:12

На виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» 11 жовтня  2013 року на базі дошкільного навчального закладу № 58 «Ясочка»  відбулася зустріч з доктором педагогічних наук, викладачем Бердянського педагогічного університету Ларисою Зайцевою. Учасниками зустрічі стали понад 70 педагогів: вихователі, вихователі-методисти, практичні психологи, логопеди-дефектологи, вчителі початкових класів, викладачі педучилища.

Лариса Зайцева презентувала навчально-методичний посібник «Формування логіко-математичної компетентності дітей 4-6 років життя» та  розкрила особливості роботи з зошитами «Математична скринька».

Під час презентації особлива увага зверталася на науковий підхід до вибору  прийомів та форм роботи з дітьми на заняттях логіко-математичного циклу, на урахування двох рівнів логіко-математичного розвитку - базового та високого, на гуманістичні засади виховання й розвитку дітей та формування у них позитивної мотивації до розумового навчання.

Зустріч з доктором педагогічних наук Ларисою Зайцевою була плідною та продемонструвала зацікавленість артемівських педагогів до піднятих проблем, а також бажання подальшої співпраці.

Зустріч артемівських педагогів з науковцем Ларисою ЗайцевоюЗустріч артемівських педагогів з науковцем Ларисою Зайцевою