Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

ExportUA

Святковий концерт «Гуселькам» - з любов’ю!» відбувся в ДНЗ № 56 м. Артемівська

Переглядів: 4084
01.10.2013 - 13:14

Святкування Дня дошкілля в ДНЗ № 56 «Гусельки», на виконання ініціатив Президента України по залученню дітей до занять фізичною культурою, проходило під девізом: «Будь здоровим, малюче!». Протягом тижня на ранкову гімнастику до дівчаток і хлопчиків приходили казкові герої, і діти кожного ранку поспішали в дитсадок, щоб не запізнитися на зустріч з ними.

А 26 вересня в цьому дошкільному закладі відбувся святковий концерт «Гуселькам» - з любов’ю!», на якому діти продемонстрували гостям свої таланти. А їх немало, адже хлопчики і дівчатка в ДНЗ № 56 здобувають освіту в художньо-естетичному напрямку. Діти показали своє вміння грати на дитячих музичних інструментах, гарно танцювали та співали, творчо реалізовували свої задуми в малюнках.

Працівників і вихованців садка привітали зі святом і хореографічний колектив ЗОШ № 10 «Престиж» та учні Школи мистецтв м. Артемівська.

Святковий концерт «Гуселькам» - з любов’ю!» відбувся в ДНЗ № 56 м. АртемівськаСвятковий концерт «Гуселькам» - з любов’ю!» відбувся в ДНЗ № 56 м. АртемівськаСвятковий концерт «Гуселькам» - з любов’ю!» відбувся в ДНЗ № 56 м. АртемівськаСвятковий концерт «Гуселькам» - з любов’ю!» відбувся в ДНЗ № 56 м. Артемівська