Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

У Часовоярській загальноосвітній школі № 17 відкрито ігровий спортивний зал

Переглядів: 4109
23.09.2013 - 14:46

Про те, що займатися спортом корисно, знає кожен. А для молоді, з її невгамовною енергією і прагненням заявити про себе, спорт - це ще й спосіб самовираження, простір для особистих і колективних досягнень.

На підтримку соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича щодо залучення дітей до занять фізичною культурою, з метою популяризації здорового способу життя та олімпійського руху, реалізації нових державних стандартів освіти, підвищення якості освітніх послуг адміністрація та педколектив Часовоярської загальноосвітньої школи № 17 активно взяли участь у конкурсі грантів «Разом зробимо життя кращим», оголошеному народним депутатом України Сергієм Клюєвим.

Реалізація проекту «Атлетами не народжуються, ними стають» на суму 26 тисяч гривень дозволила переобладнати частину коридору школи в ігровий спортивний зал для учнів початкової школи та замінити вікна в ньому. Тепер тут проводитимуть уроки фізкультури, а також заняття хореографічного гуртка.

20 вересня 2013 року відбулося урочисте відкриття ігрового спортивного залу, на якому були присутні почесні гості: директор благодійного фонду Сергія Клюєва Наталя Михайлова, голова міста Часів Яру Ольга Опанасенко, начальник відділу освіти Артемівської міської ради Марина Рубцова, члени батьківського комітету.

В подяку всім батькам і педагогам, які брали участь у реалізації гранту, були вручені пам'ятні «олімпійські» медалі та подарунки, зроблені руками дітей.

У Часовоярській загальноосвітній школі № 17 відкрито ігровий спортивний залУ Часовоярській загальноосвітній школі № 17 відкрито ігровий спортивний зал