Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Добрі вчинки

Переглядів: 4655
31.05.2013 - 05:50

Засновник благодійного фонду «ДАР» Дмитро Рева допоміг багатодітній сім'ї Іванових з міста Артемівськ викупити частину будинку у сусідів.

Зараз сім'я складається з мами Аліни, папи Володимира і п'яти дочок, старшій з яких - десять років, а молодшій - вісім місяців. Однак найближчим часом Іванови хочуть взяти двох прийомних хлопчиків. Для такої великої родини потрібні комфортні умови, тому вирішили викупити у сусідів, з якими часто траплялися конфлікти через загальне подвір’я, другу частину будинку. Для цього треба було ні багато, ні мало 35 тисяч гривень, якої у Іванових не було, була тільки частина від потрібної суми.

Цю проблему якраз і допоміг вирішити Дмитро Рева, благодійний фонд який вже протягом двох років надає спонсорську допомогу мешканцям міста Артемівськ. Фонд перерахував понад 20 тисяч гривень, щоб багатодітна сім'я таки змогла викупити будинок і почати будівництво нових дитячих кімнат.

«Ми вдячні Дмитру Реві за фінансову допомогу у придбанні нашого будинку. Ми просили допомогти хоча б частково, але він дав нам всю суму, якої не вистачало. Тепер ми зможемо зробити простору дитячу, окремі кімнати для старших доньок, де вони будуть робити уроки. Також дякую говоримо заступнику міського голови Тетяні Петриєнко, яка посприяла у вирішенні нашого питання», - кажуть Аліна та Володимир Іванови.

28 травня 2013 року для Дмитра Реви мама Аліна зі старшими доньками провела екскурсію по будинку. Всі будівельні роботи тато-будівельник планує робити сам, допомагає йому його робоча бригада. Після огляду будинку, меценат сказав, що допоможе ще й будматеріалами: ФЕМом, цеглою і пластиковими вікнами.

«Це гарна сім'я, працьовиті батьки, хороші дітки, тому таких людей потрібно підтримувати завжди. Я допоможу, щоб до осені завершили будівництво і були нормальні умови для життя цієї родини», - сказав Дмитро Рева.

Засновник благодійного фонду «ДАР» Дмитро Рева допоміг багатодітній сім'ї Іванових з міста Артемівськ викупити частину будинку у сусідів.Засновник благодійного фонду «ДАР» Дмитро Рева допоміг багатодітній сім'ї Іванових з міста Артемівськ викупити частину будинку у сусідів.Засновник благодійного фонду «ДАР» Дмитро Рева допоміг багатодітній сім'ї Іванових з міста Артемівськ викупити частину будинку у сусідів.