Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

НАЦІОНАЛЬНИЙ ЕКОЛОГІЧНИЙ ФОРУМ «ЕКОЛОГІЯ ПРОМИСЛОВОГО РЕГІОНУ» ВИСТАВКА «ЕКОЛОГІЯ - 2012»

Переглядів: 7814
18.05.2012 - 08:28

Дата проведення: 23 – 24 травня 2012 року, м. Донецьк СВЦ «ЕКСПОДОНБАС»
Часи роботи:   10:00 – 17:00

Організатори: Донецька обласна державна адміністрація, Донецька обласна рада, Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Донецькій області, Державний заклад «Донецький екологічний інститут»

Співорганізатори: Всеукраїнська екологічна ліга

Мета:  зміцнення партнерства органів місцевого самоврядування, науки, освіти, бізнесу, громадських організацій для поліпшення стану навколишнього середовища. Створення еколого-економічних умов для збалансованого розвитку регіону. Створення умов для впровадження сучасних технологій в сфері охорони навколишнього природного середовища та раціонального використання природних ресурсів. Розширення міжнародного співробітництва та науково-виробничої кооперації у сфері енерго та ресурсозбереження. Сприяння збереженню біологічного і ландшафтного різноманіття, поширення території природно-заповідного фонду у регіоні. Екологічне виховання, сприяння діяльності громадсько-екологічних рухів.

Завдання: популяризація впровадження альтернативних джерел енергії. Впровадження інноваційних проектів з метою ефективного та комплексного рішення екологічних проблем регіону. Пропаганда дбайливого ставлення до природної спадщини. Розвиток екологічного туризму та краєзнавства. Реалізація заходів по зменшенню кількості викидів в атмосферне повітря. Проведення культурно-масових заходів екологічного спрямування. Демонстрація енергоефективних технологій та результатів їх впровадження у всіх сферах економіки. Відзначення осіб та організацій, зробивших вагомий внесок в справу охорони навколишнього природного середовища.

В рамках проведення Екологічного форуму відбудеться  виставка «Екологія-2012» де буде виставлена експозиція території Артемівської міської ради. На виставці будуть представлені науково-технічні дослідження і розробки по вирішенню екологічних проблем техногенно-напруженого регіону.

Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в роботі Екологічного форуму та виставці «Екологія-2012».

Останні статті на сайті