Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Верховна рада України

У Бахмуті привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Переглядів: 1263
14.12.2017 - 12:44

З метою гідного відзначення мужності, самовідданості і високого професіоналізму учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, щороку в Україні, 14 грудня у день закінчення будівництва саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, проводяться заходи по вшануванню людей, які ціною здоров’я і власного життя врятували світ від страшної біди.

14 грудня 2017 року представники Бахмутської міської ради, Управління праці та соціального захисту населення відвідали бахмутчан - ліквідаторів наслідків аварії Чорнобильської АЕС та привітали їх з нагоди Дня Вшанування.

Від імені Бахмутського міського голови Олексія Реви ліквідатори з Бахмута, які відчайдушно та саможертовно рятували у Чорнобилі всю Україну від наймасштабнішої техногенної катастрофи віку, отримали побажання здоров’я, життєвих сил, наснаги та слова глибокої вдячності за подвиг, який вони здійснили.

Також, з нагоди Дня Вшанування ліквідатори-чорнобильці отримали матеріальну допомогу та харчові набори.

У Бахмуті привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕСУ Бахмуті привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕСУ Бахмуті привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕСУ Бахмуті привітали ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

Останні статті на сайті