Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 52 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відбулося загальне зібрання депутатів Бахмутської міської ради

Переглядів: 1059
13.12.2017 - 16:36

13 грудня 2017 року о 14.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулося загальне зібрання депутатів Бахмутської міської ради.

У ході засідання були заслухані основні питання порядку денного:

1. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку міста Бахмута на 2017 рік.

2. Про Програму економічного і соціального розвитку міста Бахмута на 2018 рік та основні напрями розвитку на 2019 і 2020 роки.

3. Про внесення змін до рішення Бахмутської міської ради від 13.09.2016 №6/91-1647.

4. Про внесення змін до рішення Бахмутської міської ради «Про міський бюджет м.Бахмута на 2017 рік».

5. Про міський бюджет м. Бахмута на 2018 рік.

6. Про внесення змін до Програми з будівництва, ремонту та реконструкції зупиночних пунктів громадського транспорту на території м. Бахмута на 2016 – 2020 роки.

7. Про внесення змін до Програми по забезпеченню безперешкодного доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно – транспортної інфраструктури на території м.Бахмута на 2016-2018 роки.

8. Про стан виконання  Комплексної програми по соціальному захисту окремих категорій громадян в м. Бахмуті на 2015-2018 роки.

9. Про внесення змін до Комплексної програми по соціальному захисту окремих категорій громадян в м. Бахмуті на 2015 - 2018 роки.

10. Про надання пільг по сплаті комунальних платежів та абонентній платі за користування квартирними телефонами у 2018 році фізичним особам.

11. Про внесення змін до Програми висвітлення діяльності Бахмутської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації на 2015-2017 роки.

12. Про затвердження Програми висвітлення діяльності Бахмутської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів міської ради у засобах масової інформації на 2018 – 2020 роки.

13. Про внесення змін до Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на території                м. Бахмута на 2016-2018 роки.

14. Про виконання Програми «місцевих стимулів» для медичних працівників на території Бахмутської міської ради на 2014-2017 роки.

15. Про затвердження Статуту комунального закладу охорони здоров’я «Бахмутська стоматологічна поліклініка» у новій редакції.

16. Про затвердження Переліку об'єктів права комунальної власності територіальної громади міста Бахмута, що підлягають приватизації у 2018 році.

17. Про безоплатну передачу майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.

18. Про передачу в тимчасове безоплатне користування нежитлових приміщень комунальної власності територіальної громади м.Бахмута шляхом укладення договорів позички.

19. Про затвердження містобудівної документації.

20. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.

21. Про передачу у власність земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Бахмута.

22. Про постійне користування земельними ділянками, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м.Бахмута.

23. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.

24. Про узгодження рішення про надання гірничого відводу ДЕРЖАВНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «АРТЕМСІЛЬ».

25. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.

Решту проектів рішень було розглянуто на засіданнях постійних комісій.

Після розгляду проектів рішень виступила начальник організаційного відділу Бахмутської міської ради Чернікова Т.М., яка проінформувала депутатів Бахмутської міської ради про те, що з 01.01.2018 почнеться черговий етап електронного декларування, для чого потрібно перевірити адресу електронної поштової скриньки, яка вказана у їх персональному кабінеті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, який використовується для роботи з Реєстром.

На цьому загальне зібрання було завершене

Відбулося загальне зібрання депутатів Бахмутської міської радиВідбулося загальне зібрання депутатів Бахмутської міської радиВідбулося загальне зібрання депутатів Бахмутської міської радиВідбулося загальне зібрання депутатів Бахмутської міської радиВідбулося загальне зібрання депутатів Бахмутської міської ради

Останні статті на сайті