Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 52 гостя.

Урядовий портал

Роботи з очищення прилеглих територій від снігу та льоду, їх посипання

Переглядів: 4214
27.11.2017 - 06:46

До уваги суб'єктів господарювання cфери торговельного та побутового обслуговування!

Сьогодні, в настанням зимового періоду, що супроводжується поперемінним випадінням і таненням снігу, зниженням та підвищенням  температури навколишнього повітря, особливо гостро стоїть питання щодо  необхідності розчищення утворюваного при цьому снігового та крижаного покрову, посипання прилеглих до об'єктів територій.

Адже наледь, що утворюється на ділянках, прилеглих до магазинів, кафе, перукарень, аптек, а також на їх ганках та сходах, створює перешкоди для відвідування цих об'єктів, становить реальну загрозу здоров'ю і життю городян і гостей міста - в таких умовах ймовірність травмування досить велика.

У зв'язку з цим, згідно з Правилами благоустрою в Бахмуті  (затверджені рішенням міської ради від 24.07.2013 №6 / 41-744) усі власники приміщень, які використовуються для підприємницької діяльності (магазинів, тимчасових архітектурних споруд, ін.) зобов'язані в зимовий період здійснювати  роботи з очищення прилеглих територій від снігу та льоду, їх посипання (п. 2.4.7).

За недотримання Правил благоустрою територій населених пунктів у відношенні  посадових осіб, громадян-суб'єктів підприємницької діяльності передбачені штрафні санкції у розмірі від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

Останні статті на сайті