Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Донецька обласна рада

У Бахмуті відзначили День Гідності і Свободи

Переглядів: 1902
21.11.2017 - 15:06

21 листопада 2017 року на центральній площі Бахмута відбувся загальноміський захід з нагоди Дня Гідності і Свободи.

 У заході взяли участь представники міської ради, громадських організацій, студентська молодь, бійці АТО,прикордонники, а також жителі та гості міста.

Після  державного гімну до присутніх звернулась секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко та зазначила, що сьогодні ми відзначаємо це свято не маючи жодних сумнівів у наших спільних намірах і нашій спільній меті: побудові демократичної та успішної країни, шануючи пам'ять тих, хто віддав та віддає свої життя задля нашого добробуту та миру.

 «Ми низько вклоняємося перед нашими співвітчизниками, які героїчно загинули в цій нерівній боротьбі за гідність та свободу нашої України. Світла пам’ять про Героїв Небесної Сотні і біль утрати наших кращих громадян об’єднали всіх українців, об’єднали всі куточки нашої країни.», - зазначила Світлана Кіщенко.

Також до слів Світлани Кіщенко приєднався заступник голови громадської ради при виконкомі Бахмутської міської ради Дмитро Смєнов який подякував учасникам АТО та волонтерам за їх внесок у боротьбу за незалежність та свободу України.

У пам'ять за загиблими учасники заходу вшанували їх пам'ять хвилиною мовчання, ааприкінці заходу всі присутні розгорнули рушник на знак миру в Україні, та як оберіг нашої сильної та незалежної держави.

У Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і СвободиУ Бахмуті відзначили День Гідності і Свободи