Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Першість міста з плавання

Переглядів: 2334
20.11.2017 - 08:19

17 листопада на базі ДЮК «Дельфін» м. Бахмут пройшла першість міста з плавання серед людей з обмеженими фізичними можливостями. 26 учасників з інвалідністю з УТОГ, УТОС та суспільства "Надія" змагалися між собою на різних дистанціях.

Переможницею змагань на дистанції 25 м серед жінок стала Тетяна Замелюхіна, а серед чоловіків на цій же дистанції здобув перемогу Юрій Чорний. На дистанції 50 м першим до фінішу прийшов В'ячеслав Степчін.

Вкотре сильні духом люди з обмеженими фізичними можливостями довели, що в будь-якому віці і фізичній формі можна вести активний спосіб життя і щодня прагнути до перемог.

17 листопада на базі ДЮК «Дельфін» м. Бахмут пройшла першість міста з плавання серед людей з обмеженими фізичними можливостями. 26 учасників з інвалідністю з УТОГ, УТОС та суспільства "Надія" змагалися між собою на різних дистанціях.17 листопада на базі ДЮК «Дельфін» м. Бахмут пройшла першість міста з плавання серед людей з обмеженими фізичними можливостями. 26 учасників з інвалідністю з УТОГ, УТОС та суспільства "Надія" змагалися між собою на різних дистанціях.17 листопада на базі ДЮК «Дельфін» м. Бахмут пройшла першість міста з плавання серед людей з обмеженими фізичними можливостями. 26 учасників з інвалідністю з УТОГ, УТОС та суспільства "Надія" змагалися між собою на різних дистанціях.

Останні статті на сайті