Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Учні та педагоги міста Бахмута приєдналися до Всеукраїнського Радіодиктанту національної єдності

Переглядів: 1951
10.11.2017 - 07:54

З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови як духовного потенціалу нації, виховання високої мовної культури
9 листопада 2017 року в День української писемності та мови відбувся Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності, до якого приєдналися учні, батьки та педагоги міста Бахмута. У цьому році в радіодиктанті взяли участь понад 800 учнів та 86 педагогів.

Це унікальна акція, яку Національна радіокомпанія України започаткувала ще 2000 року. Відтоді щороку українці – від великого до малого – можуть взяти участь у написанні радіодиктанту та з’ясувати, наскільки добре знають рідну мову, а ще – продемонструвати єдність нації.

Девіз цьогорічного радіодиктанту – "Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета".

Популярність радіодиктанту щороку зростає. І найголовніше в ньому – це не перевірка знань і не хизування здобутою високою оцінкою чи отриманим подарунком, а важлива солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хто хоче, щоб українці говорили українською мовою і зберегли її для нащадків.

9 листопада 2017 року в День української писемності та мови відбувся Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності, до якого приєдналися учні, батьки та педагоги міста Бахмута. 9 листопада 2017 року в День української писемності та мови відбувся Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності, до якого приєдналися учні, батьки та педагоги міста Бахмута. 9 листопада 2017 року в День української писемності та мови відбувся Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності, до якого приєдналися учні, батьки та педагоги міста Бахмута. 9 листопада 2017 року в День української писемності та мови відбувся Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності, до якого приєдналися учні, батьки та педагоги міста Бахмута. 9 листопада 2017 року в День української писемності та мови відбувся Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності, до якого приєдналися учні, батьки та педагоги міста Бахмута. 9 листопада 2017 року в День української писемності та мови відбувся Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності, до якого приєдналися учні, батьки та педагоги міста Бахмута. 9 листопада 2017 року в День української писемності та мови відбувся Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності, до якого приєдналися учні, батьки та педагоги міста Бахмута. 9 листопада 2017 року в День української писемності та мови відбувся Всеукраїнський Радіодиктант національної єдності, до якого приєдналися учні, батьки та педагоги міста Бахмута.