Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 38 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

До уваги осіб, статус учасника бойових дій яким надано відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»

Переглядів: 4963
06.11.2017 - 08:15

Рішенням Бахмутської міської ради затверджено містобудівну документацію-план зонування території  в Північно-східній зоні м. Бахмута під розміщення садибної забудови. Дана територія налічує 100 ділянок, які планується надати учасникам бойових дій, що зареєстровані у місті Бахмуті, на умовах безоплатної приватизації для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд.

Для цього громадяни, статус учасника бойових дій яким надано відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», повинні звернутися до Центру надання адміністративних послуг ( каб. 105, вул.Миру, 44 адміністративна будівля Бахмутської міської ради) для подання заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з наступним пакетом документів:

  • світлокопія паспорта та ідентифікаційного коду;
  • світлокопія посвідчення учасника бойових дій;
  • довідка про безпосередню участь в антитерористичній операції.

За результатами розгляду поданого пакету документів, учаснику бойових дій надається дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

З отриманим дозволом необхідно звернутися до землевпорядної організації, яка має право виконувати даний вид робіт та укласти з нею договір на виконання робіт (роботи виконуються на платній основі).

Після розробки документації, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки необхідно подати до Центру надання адміністративних послуг для її затвердження на сесії Бахмутської міської ради та зареєструвати право власності у встановленому чинним законодавством порядку.

Для отримання додаткової інформації звертатися до відділу земельних ресурсів Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (м.Бахмут, вул. Миру, 44, 5-й поверх, каб.521 тел.440313).

Останні статті на сайті