Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 96 гостей.

Верховна рада України

Відбулась робоча зустріч представників Бахмутської міської ради з представниками рейтингової агенції IBI-Rating

Переглядів: 1859
26.10.2017 - 11:20

25 жовтня 2017 року у рамках процесу реформи децентралізації та програми розвитку ООН в Україні «Аналіз бюджетів громад, організація тренінгів та надання консалтингових послуг для представників органів місцевого самоврядування Донецької та Луганської областей» відбулась робоча зустріч представників Бахмутської міської ради з представниками рейтингової агенції IBI-Rating.

На сьогоднішній день IBI-Rating займає лідируючі позиції на ринку рейтингових послуг, будучи компанією, яка найбільш динамічно розвивається. Агентством присвоєно і підтримується близько 200 рейтингів. Клієнти агентства представлені у всіх секторах економіки: корпоративному, фінансовому та муніципальному. Наростає активність в сегменті необов'язкового рейтингування: визначаються рейтинги надійності вкладів (депозитів), інвестиційної привабливості, фінансової стійкості. Крім того, IBI-Rating бере активну участь у багатьох процесах, що відбуваються на фінансовому ринку України, зокрема виступає організатором круглих столів, прес-конференцій, вивчає законодавчу діяльність регуляторів.

Представниками агенції було відмічено високу інформативність матеріалів та оперативність їх надання Бахмутською міською радою для формування та аналізу фінансового профілю майбутньої Бахмутської об’єднаної територіальної громади.

Наприкінці зустрічі секретар Бахмутської міської ради Світлана Кіщенко висловила слова вдячності та надію на подальшу продуктивну співпрацю.

Напрацьовані у результаті співпраці матеріали дадуть змогу правильно залучати та розподіляти фінанси та бюджет майбутньої Бахмутської об’єднаної територіальної громади

Останні статті на сайті