Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Донецька обласна рада

Майстер-клас «Еко-сумка»

Переглядів: 2299
23.10.2017 - 12:06

22 жовтня 2017 року в центральній міській бібліотеці, в рамках проекту «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» пройшов майстер-клас з виготовлення еко-сумки.

Секретами виготовлення ексклюзивних еко-торбинок поділилася з присутніми майстриня-волонтер Лабза Світлана Леонідівна. Вона розповіла про перевагу натуральних матеріалів під час виготовлення еко-сумок та рюкзаків, які є чудовою альтернативою поліетиленовим пакетам. Світлана Леонідівна продемонструвала сумки, зроблені власноруч, які викликали у присутніх захоплення і велике бажання самим навчитись виготовляти такі аксесуари.

Всі учасники майстер-класу із завзятістю вчилися не тільки шити, але й декорувати свої торбинки.

22 жовтня 2017 року в центральній міській бібліотеці, в рамках проекту «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» пройшов майстер-клас з виготовлення еко-сумки.22 жовтня 2017 року в центральній міській бібліотеці, в рамках проекту «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» пройшов майстер-клас з виготовлення еко-сумки.22 жовтня 2017 року в центральній міській бібліотеці, в рамках проекту «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» пройшов майстер-клас з виготовлення еко-сумки.22 жовтня 2017 року в центральній міській бібліотеці, в рамках проекту «Підтримка згуртування та розвитку громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» пройшов майстер-клас з виготовлення еко-сумки.

Останні статті на сайті