Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Донецька обласна рада

Новий простір для молоді «Перспектива» чекає на вас!

Переглядів: 2894
17.10.2017 - 12:16

Молодіжний центр «Перспектива» - це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молоді за принципами доступності та спільної відповідальності.

На даний час в центрі надає первинну юридичну допомогу провідний юрисконсульт Бахмутського міського центру соціальних служб  для сім’ї, дітей та молоді (кожного вівторка з 14.00 до 15.00), регулярно проводить прийом практичний психолог Клініки дружньої до молоді (кожної середи з 14.00), група молоді вивчає англійську мову та вдосконалює українську в мовному клубі «Відкривай Європу» (четвер – 14.00-16.00), щоп’ятниці «Центр розвитку інтелекту для дітей та юнацтва» проводить інтелектуальні ігри серед студентів навчальних закладів міста. Вже відбувся Перший Експериментальний Чемпіонат серед студентів м. Бахмута по грі «Трійка». Після наполегливого ​​і повного пристрастей інтелектуального протистояння «бронза» і «срібло» дісталися командам Педагогічного коледжу, а «золото» - студентам Горлівського інституту іноземних мов.

Центр «Перспектива» став справжнім робочим офісом для студентської ради міста, яка працює там кожного вівторка. На вихідних (субота та неділя) група футбольних фанів збирається перед великим екраном, щоб насолодитися грою міжнародних зірок футболу. Також у вихідні дні можна подивитися гарне кіно.

Представники Данської ради у справах біженців/Данської групи з розмінування наприкінці вересня на початку жовтня провели цілу низку інформаційних тренінгів з мінної безпеки для студентів. На даний час розпочались психологічні тренінги на тему стосунків чоловіків та жінок для групи зацікавлених молодих осіб від представників Чеської гуманітарної організації «Людина в біді» (записатися на тренінг можна за телефонами: ).

Закриття сезону міського парку культури та відпочинку  30 вересня теж не залишилось без уваги активної молоді, що відвідує центр, на честь цієї події було організовано і проведено Вело-прогулянку, яка стартувала від «Перспективи», а фінішувала у Міському парку.

Кожного дня (окрім понеділка) «Перспектива» з 14.00 відкриває дівері комп’ютерного клубу для молоді. Користуйтеся комп’ютерами з інтернетом, веб-камерами для спілкування у Skypе, wifi.

І все це АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО! Ми чекаємо на молодь міста!

Адреса: вул. Перемоги 23а, в будівлі Бахмутського міського народного Дом.

Молодіжний центр «Перспектива» - це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молоді за принципами доступності та спільної відповідальності.Молодіжний центр «Перспектива» - це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молоді за принципами доступності та спільної відповідальності.Молодіжний центр «Перспектива» - це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молоді за принципами доступності та спільної відповідальності.Молодіжний центр «Перспектива» - це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молоді за принципами доступності та спільної відповідальності.Молодіжний центр «Перспектива» - це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молоді за принципами доступності та спільної відповідальності.Молодіжний центр «Перспектива» - це відкритий простір для роботи, відпочинку та розвитку молоді за принципами доступності та спільної відповідальності.