Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Яскраво, незабутньо та людно. У Бахмуті відбувся ярмарок громадських організацій

Переглядів: 1661
15.09.2017 - 12:51

За спільною ініціативою Бахмутської міської ради та громадських організацій міста, на передодні дня народження нашого улюбленого Бахмуту, 14 вересня 2017 року на майданчику біля міського центру культури та дозвілля ім. Є. Мартинова відбулось свято ініціативних людей, свято добрих справ, свято, яке об’єднало активну громадську спільноту різних спрямувань і вподобань. 

Головною метою проекту стало знайомства мешканців та гостей міста з інститутами громадянського суспільства,  які ведуть свою діяльність у Бахмуті та познайомити між собою громадські організації міста, а вони в свою чергу мали можливість розповісти про свою діяльність бахмутчанам. Маючи великий досвід такої діяльності, вони мали про що говорити.

У заході взяли участь молодіжні, дитячі, жіночі, творчі, правові, соціально спрямовані організації, благодійні фонди, асоціації та клуби: «Бахмутська віра», «Моя єдина», «Чарівні руни», «Асоціація молодь Бахмута», «Клуб органічного землеробства», «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО», «Благодійний фонд «Відновлення Бахмуту», «Розвиток демократії та жіночих ініціатив «Дія», «Право на захист», «Донбас SOS», «Бахмутське бюро правової допомоги», «Артемівське товариство захисту тварин «Лада», «Асоціація  «Відродження та розвиток», «Бахмутські леви», «Бахмутська фортеця», «Бахмут Український».

Учасники висловили побажання про те, щоб такий Ярмарок став традиційним і проводився щорічно, оскільки це чудова нагода розповісти про досягнення, поділитися проблемами та налагоджувати нові партнерські стосунки. Наприкінці заходу усі учасники зробили яскраве загальне фото на пам'ять і отримали подяки від оргкомітету.

Організатори проекту щиро вдячні представникам неурядових організацій за цікаву та плідну співпрацю.

Ми щиро сподіваємося, що кожен учасник ярмарку знайде своїх однодумців, а також підтримку в реалізації своїх проектів та це призведе до більш ефективних кроків у напрямку тісної співпраці всіх секторів суспільства.

Будуймо громадянське суспільство разом!

У Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організаційУ Бахмуті відбувся ярмарок громадських організацій

Останні статті на сайті