Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Колишніх спортсменів не буває

Переглядів: 1740
16.08.2017 - 11:03

13 серпня в Святогорську, на базі відпочинку "Сосновий бір" пройшли 7 всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам'яті М.М.Бакі по боротьбі самбо.

На змагання з'їхалися ветерани спорту зі всієї України, понад сто учасників. Донецька федерація Самбо організувала гідний прийом спортсменів - з показовими виступами, оглядовими екскурсіями, святковим банкетом. На борцівський килим виходили спортсмени ветерани - люди різного віку і професій, які через все життя пронесли любов до спорту, до боротьби самбо. Загострення пристрастей на килимі нікого не залишив байдужими - приїхавшиє підтримати Донецьку команду міський голова м Покровська (Р. Требушнин) і президент ФСДО (С. Натрус), змінивши ділові костюми на борцівські стали переможцями в своїх категоріях. Наше місто представляли МСМК по сумо Ольга Митник, яка стала чемпіонкою змагань і її тренер Олег Рева, ще раз довівши, що колишніх спортсменів не буває, виборов бронзу.

Вітаємо спортсменив та бажаємо тільки перемог на шляху самовдосконалення!

13 серпня в Святогорську, на базі відпочинку "Сосновий бір" пройшли 7 всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам'яті М.М.Бакі по боротьбі самбо.13 серпня в Святогорську, на базі відпочинку "Сосновий бір" пройшли 7 всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам'яті М.М.Бакі по боротьбі самбо.