Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Розширяємо правові знання клієнтів

Переглядів: 3301
07.08.2017 - 06:19

02 серпня 2017 року, в Артемівському міському центрі зайнятості за участю заступника начальника Бахмутського правової допомоги Оксани Болотюк та заступника головного лікаря поліклінічного розділу роботи Бахмутської центральної районної лікарні Вікторії Новикової відбувся інформаційний семінар для внутрішньопереміщених осіб на тему : медична реформа в Україні.

Обговорення законопроекту №6327 ЗУ "Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів". Захід пройшов у формі "відкритого діалогу", а отже всі бажаючі мали можливість поставити питання. Після проведення семінару усі присутні були запрошені для отримання безоплатної правової допомоги звернутися до Бахмутського бюро.

02 серпня 2017 року, в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся інформаційний семінар для внутрішньопереміщених осіб на тему : медична реформа в Україні.02 серпня 2017 року, в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся інформаційний семінар для внутрішньопереміщених осіб на тему : медична реформа в Україні.02 серпня 2017 року, в Артемівському міському центрі зайнятості відбувся інформаційний семінар для внутрішньопереміщених осіб на тему : медична реформа в Україні.

Останні статті на сайті