Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Питання підготовки до осінньо-зимового періоду 2017-2018 р.р

Переглядів: 2079
19.07.2017 - 13:31

19 липня 2017 року під головуванням Бахмутського міського голови О.О. Реви відбулася робоча нарада з питання підготовки житлового фонду та бюджетних закладів (освіти, культури, спорту) до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 рр.

У нараді взяли участь заступники міського голови, начальники Управлінь і відділів Бахмутської міської ради, керівники комунальних підприємств, служб, бюджетних установ і закладів міста Бахмута.

Присутні звітували про хід виконання запланованих завдань з поточного і капітального ремонту фасадів, покрівель, внутрішніх систем будівель, стану приміщень котелень, водо-, тепло-, газових мереж та функціонування технічного обладнання, роботи міського громадського транспорту.

Для підвищення комфорту проживання бахмутчан Олексій Рева запропонував в межах Соціального проекту розвитку території м.Бахмуту передбачити заходи з асфальтування і благоустрою прибудинкових територій і тротуарів. Окремо були зазначені найбільш проблемні адреси: в’їзд на територію ЗОШ № 18, вул. Горбатова 4, В.Першина 21, Мира 71, Ювілейна буд.75 – 85 та інші.

 Міський голова звернув увагу керівників підприємств житлово-комунального господарства міста Бахмута на якість, терміни виконання робіт з підготовки закладів соціальної сфери, взяв під особистий контроль вирішення ряду проблемних питань. 

19 липня 2017 року під головуванням Бахмутського міського голови О.О. Реви відбулася робоча нарада з питання підготовки житлового фонду та бюджетних закладів (освіти, культури, спорту) до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 рр. 19 липня 2017 року під головуванням Бахмутського міського голови О.О. Реви відбулася робоча нарада з питання підготовки житлового фонду та бюджетних закладів (освіти, культури, спорту) до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 рр.