Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 87 гостей.

Свято не стало винятком для спроб незаконного переміщення товарів до тимчасово окупованої території країни

Переглядів: 2771
07.07.2017 - 09:09

Незважаючи на тимчасове припинення переміщення вантажів через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей, схвалене Радою національної безпеки і оборони України в березні поточного року, окремі громадяни не припиняють спроб ввезення на тимчасово окуповану територію Донецької області товарів комерційного призначення.

Так, 28 червня 2017 року співробітниками управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») припинено ще дві спроби незаконного вивезення товарів до тимчасово непідконтрольної території України через КПВВ «Новотроїцьке».

Під час огляду автомобіля марки ЗАЗ-DAEWOO, який прямував до м. Донецьк під керуванням громадянина Ш, було виявлено медичне обладнання у кількості 41 одиниця на загальну суму 82,7 тис. гривень.

Тоді ж під час огляду автомобіля марки Hyundai Santa Fe, який також прямував до м. Донецьк під керуванням громадянина Д, виявлено промислові товари, а саме запальнички, ножі та настільні ігри у кількості 264 одиниці на загальну суму 16,1 тис. гривень.

Всі виявлені товари вилучено з незаконного обігу.

Стосовно громадян за даними фактами складено протоколи про адміністративні правопорушення, передбачені ч.1 ст.204-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення, матеріали для прийняття рішень згідно з чинним законодавством направлені до суду.

Останні статті на сайті