Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 311 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Кульова стрільба

Переглядів: 2449
26.06.2017 - 05:25

З 15.06 по 22.06. у місті Львів відбулися змагання чемпіонат України  з кулькової стрільби серед спортсменів 1999 року народження та молодше.

Кульова стрільба - один з видів стрілецького спорту. В даному виді спорту стрільба проводиться з пневматичних (4,5 мм), малокаліберних (5,6 мм) і великокаліберних (7,62 мм для гвинтівок і 7,62-9,65 мм для пістолетів) гвинтівок і пістолетів. Підрозділяється на стрілянину з пістолета, гвинтівки, стрільбу з гвинтівки по рухомій мішені. Стрілецький спорт як такой - один з найдавнішіх прикладних відів спорту. Він бере початок від змагань у стрільбі з лука та арбалета.

Змагання у стрільбі з гвинтівки і пістолета були включені в програму перших Олімпійських ігор в 1896 році, з 1897 року проводяться чемпіонати світу з кульової стрільби. Одним з ініціаторів включення змагань з кульової стрільби в програму Олімпійських ігор був П'єр де Кубертен, який сам був семиразовим чемпіоном Франції зі стрільби з пістолета.

Учні КДЮСШ № 2  показали свою майстерність.  

  • Кец  Максим у вправі стрільба з гвинтівки пневматичної 32 місце, малокаліберної гвинтівки 24 та 29 місце.
  • Руденко Олена у вправах стрільба з пневматичного пістолета посіла на 46місце, малокаліберної гвинтівки 40 місце та 20місце.
  • Войшнаровіч Даніїл у вправах стрільба з пневматичного пістолета  32 місце,  малокаліберного пістолету 41 місце.

Вітаємо усю команду з 14 місцем (всього було 23 команд) та бажаємо перемог. Спортсменів підготував заслужений тренер України Олександр Мартинов.