Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 61 гість.

Презедент України

Оновлення Програми житлових субсидій

Переглядів: 3558
12.06.2017 - 13:42

Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради в зв’язку з оновленням Програми житлових субсидій повідомляє (далі Управління).

Після закінчення опалювального сезону невикористана сума субсидії для відшкодування витрат на оплату послуги з централізованого опалення (теплопостачання), постачання холодної та гарячої води і водовідведення, послуг з газо- та електропостачання для індивідуального опалення повер-тається підприємствами-надавачами такої послуги до бюджету в повному обсязі на підставі акта розрахунку загального обсягу невикористаних сум субсидії.

При цьому передбачено монетизацію частини невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо-, електро-постачання для індивідуального опалення. Виплата буде проведена у грошовому еквіваленті вартості (станом на 1 травня) зекономлених 100 кубів газу або 150 кіловат електроенергії, якщо цей ресурс використовується для опалення.
Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у платіжних повідомленнях або шляхом звернення до організацій-надавачів послуг з газо-, електропостачання для індивідуального опалення, якщо вони використовуються для опалення.
Субсідіантам, які вели домогосподарство енергоефективно, для отримання коштів необхідно буде з 1 липня до 1 вересня подати заяву в Управління праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради за адресом: м.Бахмут, вул. Б.Горбатова, 57, каб.10, на підставі якого буде здійснюватися виплата грошової винагороди за енергоеффективність.
Відкриття рахунку в банку, як і вибір уповноваженого банківської установи, через які проводяться виплати соціальних допомог і пенсій, здійснюється субсідіантом самостійно. На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути вже відкритим.
Отримання грошової виплати не буде впливати на право отримання субсидій в майбутньому. Правило нарахування допомоги залишається: субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається виходячи із середньомісячного сукупного доходу особи або сім'ї.
Довідки за телефоном 44-64-02, 099-713-3980, 099-713-4250.

Останні статті на сайті