Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 159 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Молодіжна Академія проекту «Інтеграція через діалог» знову зібрала друзів у Києві

Переглядів: 3291
07.06.2017 - 09:52

Перші дні літніх канікул для команди учнів 10-х класів Бахмутського НВК №11 відзначилися участю у Сьомій Молодіжній Академії, яка працює за програмами освітньої, психологічної та інтеграційної допомоги дітям, що постраждали від збройного конфлікту на Сході України та анексії Криму «Інтеграція через діалог».

Два інформаційно насичених та емоційно піднесених дні залишили в учнів із Бахмута незабутні спогади. Учнівська команда під керівництвом педагогів Бахмутського НВК №11 Світлани Квасникової та Володимира Суткового відвідали місто Біла Церква, де їх гостинно зустріли директор школи №15 Наталя Слободянюк, заступник директора з виховної роботи Лариса Богінська, учасники зразкового хореографічного колективу «Колорит», літературної студії «Золотий передзвін». Особливо цікавими були: оглядова екскурсія до Преображенського собору, Будинку органної музики, дендрологічного парку «Олександрія», на Замкову гору, центральну площу міста, на якій розташована експозиція «Вічна пам'ять героям Небесної сотні», участь у майстер-класі з виготовлення піци та куштування її, перегляд вистави Київського обласного драматичного театру «Дуже проста історія», знайомство з родинами, в яких учні залишилися на ніч. 
Цього ж дня у Київському міському будинку вчителя учениця 10-А класу Аліна Зуєва, переможець флешмобу «Діалоги з друзями», та заступник директора з навчально-методичної роботи Олена Лавренко взяли участь у тренінгу, під час якого ближче познайомилися з майстрами своєї справи: режисерами Ларисою Артюгіною та Анною Корж, оператором Олександрою Луніною й відомою вітчизняною актрисою Риммою Зюбіною. Вони розповіли про секрети акторської майстерності й операторської роботи, поділилися досвідом створення по-справжньому успішних проектів, а також націлили підлітків на продуктивну співпрацю в майбутньому. 
1 червня 2017 року учасники команди з міста Бахмут були серед 130 дітей та дорослих із різних куточків України, які зібралися на площі біля пам’ятника Михайлу Грушевському на заході Сьомої Молодіжної Академії, приуроченому Міжнародному дню захисту дітей. Показовим моментом на святі стала виставка плакатів учнів із прифронтових шкіл-учасників Програми освітнього партнерства «Інтеграції через діалог». У роботах діти відобразили жахіття війни, з якими вони зіштовхнулися за ці роки, та наголосили, що мріють жити у мирній, об'єднаній та обов'язково незалежній Україні.

Молодіжна Академія проекту «Інтеграція через діалог» знову зібрала друзів у КиєвіМолодіжна Академія проекту «Інтеграція через діалог» знову зібрала друзів у КиєвіМолодіжна Академія проекту «Інтеграція через діалог» знову зібрала друзів у КиєвіМолодіжна Академія проекту «Інтеграція через діалог» знову зібрала друзів у КиєвіМолодіжна Академія проекту «Інтеграція через діалог» знову зібрала друзів у КиєвіМолодіжна Академія проекту «Інтеграція через діалог» знову зібрала друзів у КиєвіМолодіжна Академія проекту «Інтеграція через діалог» знову зібрала друзів у КиєвіМолодіжна Академія проекту «Інтеграція через діалог» знову зібрала друзів у Києві

Останні статті на сайті