Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Транспортна компанія Донеччини, яка ухилилась від сплати податків, відшкодувала бюджету майже 1,2 млн грн завданих збитків

Переглядів: 1437
23.05.2017 - 08:22

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Донецькій області в рамках кримінального провадження щодо ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах забезпечено відшкодування майже 1,2 млн грн завданих державі збитків.

В рамках розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України встановлено, що одна із компаній Донеччини, основний вид діяльності якої – пасажирський наземний транспорт міського та приміського сполучення, стала переможцем тендерних закупівель щодо перевезення пасажирів пільгових категорій. У період серпень-грудень 2015 року службові особи цієї компанії перерахували на рахунки двох фіктивних підприємств частину одержаних бюджетних коштів за надання вказаних послуг.

В подальшому з порушенням вимог податкового законодавства фігуранти відобразили у бухгалтерському та податковому обліках підприємства операції з придбання неіснуючих товарів та послуг та штучно сформували податковий кредит з ПДВ, що призвело до ухилення від сплати понад 3,1 млн грн податку на додану вартість.

Внаслідок заходів, вжитих працівниками податкової міліції в рамках вказаного кримінального провадження, правопорушники вже сплатили в бюджет майже 1,2 млн грн завданих збитків.

Заходи, спрямовані на повне відшкодування збитків, тривають.

Останні статті на сайті