Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Увага! Конкурсний відбір проектів

Переглядів: 4344
18.05.2017 - 10:34

До уваги субєктів малого і середнього підприємництва.

Донецька обласна державна адміністрація оголошує конкурсний відбір:

  • проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва, за якими буде надаватись часткова компенсація відсоткових ставок за залученими кредитами;
  • проектів суб’єктів малого підприємництва, за якими буде надаватись безповоротна фінансова підтримка на реалізацію проектів.

Про проведення конкурсного відбору проектів що відповідають пріоритетним напрямам соціально-економічного розвитку регіону та умовами яких передбачається:

  • надання послуг у галузі житлово-комунального господарства;
  • надання медичних послуг населенню;
  • машинобудування, виробництво машин, устаткування, готових металевих виробів;
  • виробництво та переробка сільськогосподарської продукції (у тому числі створення міні-виробництв з переробки сільськогосподарської продукції);
  • вироблення швейних виробів та взуття (легка промисловість);
  • виробництво будівельних матеріалів;
  • виробництво електричного, електронного та оптичного устаткування, приладобудування;
  • впровадження екологічних та енергозберігаючих технологій, виробництво продукції для енергозбереження;
  • освоєння та розроблення високотехнологічних виробів, впровадження інноваційних технологій, нових програмних продуктів;
  • модернізація, оновлення та придбання основних фондів.

І. Проекти суб’єктів малого і середнього підприємництва, за якими буде надаватись часткова компенсація відсоткових ставок за залученими кредитами

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 25.04.2017 № 409 «Про порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на часткову компенсацію відсоткових ставок за кредитами, що надаються на реалізацію проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва», зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області 27 квітня 2017року за № 76/2283:

Донецька обласна державна адміністраціяоголошує конкурсний відбір проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва,за якими буде надаватись часткова компенсація відсоткових ставок за залученими кредитами.

Кошти обласного бюджету спрямовуються на часткову компенсацію фактично сплачених у відповідному бюджетному році відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію проектів.

ІІ. Проекти суб’єктів малого підприємництва, за якими буде надаватись фінансова підтримка  на реалізацію проекту

Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 05.05.2017 № 466 «Про порядок використання коштів обласного бюджету, передбачених на надання фінансової підтримки суб’єктам малого підприємництвана реалізацію проектів», зареєстрованого в Головному територіальному управлінні юстиції у Донецькій області 05 травня 2017року за № 78/2285:

Донецька обласна державна адміністрація оголошує конкурсний відбір проектів суб’єктів малого підприємництва,за якими буде надаватись безповоротна фінансова підтримка на реалізацію проектів.

Бюджетні кошти (обласного та місцевого самоврядування) спрямовуються на фінансову підтримку бізнес-проектів  суб’єктів малого підприємництва.

Попередньо  необхідно заповнити « Анкету попереднього відбору бізнес-планів суб'єктів малого підприємництва Донецької області для отримання державної фінансової підтримки» за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfx4ldKe2EWX0oyoZx9N4oUYcr14693LsjiRkusIB4_9j9FeQ/viewform

Заявки на участь у конкурсному відборі та відповідні документи подаються до 26 червня 2017 року до департаменту економіки облдержадміністрації за адресою: м. Краматорськ, вул. Б. Хмельницького, 6,каб. 412.

Конкурсний відбір буде проведено 12 липня 2017 року.

Додаткова інформація за тел. (050) 623-80-08 або електронною поштою:00282@dn.gov.ua.

Подання заявки за посиланням

Останні статті на сайті