Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 83 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Внесок Донеччини до бюджету – 5 мільярдів гривень

Переглядів: 1800
15.05.2017 - 12:59

З початку 2017 року надходження до зведеного бюджету країни від платників Донецької області на 55 мільйонів гривень перевищили п’ятимільярдний рубіж. Порівняно з січнем-квітнем минулого року надходження зросли на 43%, або на 1,5 млрд гривень. Щомісяця платники Донеччини перераховують до бюджетів всіх рівнів понад 1,26 млрд грн, що на 383 млн грн більше, ніж у минулому році.

Значне підвищення рівня надходжень не в останню чергу відбувається завдяки постійній роботі органів ДФС, спрямованій на покращення умов для ведення бізнесу, а також впровадженню ризикоорієнтованих методів роботи фіскальних органів області з платниками податків.

До трійці основних джерел формування зведеного бюджету на Донеччині увійшли:

  • 51% - податок на доходи фізичних осіб (2,6 млрд грн);
  • 12,7% - податок на додану вартість (645 млн грн);
  • 11,3% - податок на прибуток (575 млн грн).

Так, протягом чотирьох місяців 2017 року місцеві бюджети регіону отримали понад 2,9 млрд грн, що на 616 млн грн більше, ніж у році, що минув.

Натомість, до Державного бюджету України з початку року суб’єкти господарювання Донеччини спрямували 2,1 млрд грн, що майже вдвічі перевищує показники 2016 року.

Головне управління ДФС у Донецькій області висловлює свою вдячність та повагу усім платникам податків, які своєчасно та в повному обсязі забезпечують виконання свого конституційного обов’язку сплачувати податки.