Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 147 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Представники Бахмутського МРВ з питань пробації приєднались до Всеукраїнської акції « Зробимо Україну чистою разом»

Переглядів: 2960
03.05.2017 - 06:56

28 квітня 2017 року співробітники Бахмутського міськрайонного відділу з  питань пробації  Південно- Східного міжрегіонального управління  з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції підтримали ініціативу громадської організації «Let’s do it, Ukraine» та взяли участь у заходах всеукраїнської соціально-екологічної акції « Зробимо України чистою разом».

До участі в акції долучились небайдужі засуджені, які перебувають на обліку Бахмутського МРВ з питань пробації. В ході заходу був проведений благоустрій прилеглої до відділу території, були висаджені  зелені насадження та молоді дерева. Учасники акції були в гарному настрої та сподівались, що цей куточок землі стане по весняному зеленим, квітучим та чистим.

Подібні колективні заходи та їх результати завжди створюють позитивну атмосферу. Щоб зробити свій власний внесок у суспільно-корисну справу, усі працювали злагоджено та дружно, тим самим показуючи свою небайдужість до проблем чистоти навколишнього середовища.

 

Анастасія Ковальова,
Старший інспектор Бахмутського МРВ з питань пробації.

Представники Бахмутського МРВ з питань пробації приєднались до Всеукраїнської акції « Зробимо Україну чистою разом»Представники Бахмутського МРВ з питань пробації приєднались до Всеукраїнської акції « Зробимо Україну чистою разом»Представники Бахмутського МРВ з питань пробації приєднались до Всеукраїнської акції « Зробимо Україну чистою разом»