Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Донецькою митницею направлено 34 мільйона гривень на ремонт доріг області

Переглядів: 3220
24.04.2017 - 11:27

З 01 січня 2017 року набув чинності Закон України від 20.12.2016 №1789 - VIII «Про внесення змін до Бюджетного кодексу». Згідно з п.33 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» цього Закону у всіх областях України запроваджено експеримент з фінансового забезпечення реалізації заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування.

Нагадаємо, що на період проведення експерименту встановлено, що 50% перевиконання індикативних показників надходжень митних платежів зараховується до обласних бюджетів в порядку, встановленому постановою  Кабінету Міністрів України від 16.09.2015 №726 «Про проведення експерименту в Одеський, Волинський, Львівській та Чернівецькій областях з фінансового забезпечення реконструкції, поточного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення».

Протягом І кварталу 2017 року Донецькою митницею ДФС до держбюджету перераховано майже 931 млн грн митних платежів, що на 69 млн грн більше доведеного індикативного показника надходжень. Таким чином, за результатами роботи митниці у січні-березні поточного року, до спеціальних фондів відповідних місцевих бюджетів спрямована сума близько 34 млн гривень.

З метою обговорення необхідності спрямування додаткових коштів на збільшення інвестування в розвиток інфраструктури Донецького регіону, у лютому 2017 року за участю Голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, керівників Головного управління ДФС у Донецькій області та Донецької митниці ДФС, відбулася робоча нарада з представниками та керівниками бюджетоформуючих підприємств регіону. За результатами проведеної зустрічі представники підприємств висловили розуміння важливості участі кожного з них у розбудові логістичної інфраструктури області.

Разом з цим, зі свого боку, митницею вживаються всі необхідні заходи для створення належних умов митного оформлення імпортно - експортних операцій в Донецькій митниці ДФС. Як вже повідомлялось раніше (http://dn.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/289025.html), за ініціативи Донецької митниці ДФС, яку підтримало керівництво регіону, Державною фіскальною службою України погоджено створення митного поста в м. Покровськ для залучення нових та активізації працюючих суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, що сприятиме додатковому надходженню коштів до бюджету області.

Донецька митниця ДФС сподівається на подальшу спільну плідну працю для скорішої розбудови регіону та гарантує надання якісного сервісу з виконання митних формальностей та всебічну допомогу всім суб’єктам зовнішньоекономічної діяльності.

Останні статті на сайті