Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

З початку деклараційної кампанії громадяни Донеччини подали 6833 декларації про майновий стан і доходи

Переглядів: 2476
24.04.2017 - 10:54

З початку 2017 року 6833 мешканці Донеччини надали до фіскальних органів області податкові декларації про майновий стан і доходи. Загальна сума задекларованих доходів за минулий рік склала понад 263 млн гривень.

До сплати за результатами декларування підлягає 11,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб, що на 3,5 млн грн більше, ніж за аналогічний період минулого року, та військового збору – 2,4 млн грн, що на 0,6 млн грн більше, ніж за три місяці попереднього року.  

Найактивнішими декларантами Донецького регіону є громадяни, які отримали майно у спадщину чи в подарунок, ними подано – 1409 декларацій. Загальна сума задекларованого ними доходу складає майже 125 млн гривень.

Дохід від продажу нерухомого майна задекларували 256 мешканців регіону. Сума задекларованих ними доходів складає 19,4 млн гривень.

До фіскальних органів області подано 20 податкових декларацій громадянами, які отримали дохід із джерел за межами України у розмірі близько 2 млн гривень.

Більше мільйона гривень доходів за минулий рік по Донецькій області вже задекларували 8 громадян. Усього мільйонерами задекларовано суму доходу 42,8 млн гривень.

Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує, що останній день подання декларації за 2016 рік для громадян та осіб, які проводять незалежну професійну діяльність – 3 травня 2017 року.

Останні статті на сайті