Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«Сила духу»

Переглядів: 1882
21.04.2017 - 10:44

20 квітня 2017 року в легкоатлетичному манежі стадіону «Металлург» відбулися відбірні регіональні змагання п’ятої Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу» в Донецькій області.

Урочисте відкриття спартакіади почалось з яскравого виступу учасників зразкового ансамблю танцю «Непоседы», які привітали 180 спортсменів – учасників спартакіади із 24 міст та районів Донецького регіону.

Парад спортсменів відкрила команда Бахмуту. Після виступу організаторів спартакіади пролунав гімн України у бездоганному виконанні академічного хору Бахмутського коледжу мистецтв імені Івана Карабиця. Учасників привітали почесні гості. За командою головного судді, розпочалися змагання. Армспорт, бомбаскет, дартс, гирьовий спорт, настільний теніс, шахи – саме у цих видах спорту учасники виборювали перемогу, як в особистому, так і в загальнокомандному заліку.

Під час підведення підсумків суддівською колегією та визначення переможців, для всіх присутніх справжнім подарунком став концерт оркестру духових та ударних інструментів Бахмутського коледжу мистецтв імені Івана Карабиця. Виконання знайомих мелодій, джазових та класичних творів дійсно припали до душі учасникам та гостям спартакіади.

Урочиста церемонія закриття змагань почалася з флаг-шоу у виконанні учасників творчих колективів Бахмутського міського народного Дому. Два кольори спліталися в єдине ціле на очах у глядачів, створюючи головний символ країни – державний прапор України. Головний суддя змагань разом із організаторами нагородили переможців. В загальнокомандному заліку, перемогу отримала команда міста Бахмута!

Останні статті на сайті