Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 283 гостя.

Урядовий портал

Інтерактивний урок «Первоцвіти – безцінний дар природи»

Переглядів: 2796
14.04.2017 - 12:46

Продовжується плідна співпраця учнів Бахмутської школи №18 ім. Дмитра Чернявського з екологами регіонального ландшафтного парку «Клебан Бик».

Для школяриків 3-4 класів фахівці з екологічної освіти Ольга М'ясоєдова та Оксана Шелудченко провели повчальний інтерактивний урок «Первоцвіти – безцінний дар природи». Різноманітними засобами спеціалісти заохочували дітей до проведення природоохоронної роботи. Захоплюючі «зелені» вікторини, незвичайні екологічні конкурси та вправи мотивували учнів проявити бажання внести свій вклад у справу захисту природи. Діти з цікавістю переглядали тематичну презентацію та документальний фільм про види рослин-первоцвітів, що ростуть на території України. Зацікавив школярів і соціальний ролик про необхідність збереження дикорослих ранньоквітучих трав. А на сторінках Червоної книги хлопчики та дівчатка впізнавали ті квіти, які можна знайти на території «Клебан Бик».Отже, природоохоронна робота триває. Будемо й надалі разом вчитися любити природу, щоб зберегти її цілющу силу і красу для наших нащадків.

Інтерактивний урок «Первоцвіти – безцінний дар природи»Інтерактивний урок «Первоцвіти – безцінний дар природи»Інтерактивний урок «Первоцвіти – безцінний дар природи»Інтерактивний урок «Первоцвіти – безцінний дар природи»