Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 100 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Великодні візерунки

Переглядів: 2178
13.04.2017 - 08:49

Напередодні світлого свята Великодня, 12 квітня 2017 року, на бібліомайданчику біля міської бібліотеки для дітей пройшов майстер-клас «Візерунки Великодня». Захід відбувся в рамках DREMactions – спільного проекту CANactions та WNISEF з метою сприяння реалізації практичних міських проектів на території України у різних напрямках.

До свята бібліотекарі оформили  арт-виставку «Великоднє свято душі», на якій представили книги та яскраві журнали, а також чудові вироби читачів бібліотеки. Бібліотекарі ознайомили присутніх з Великодніми традиціями українців. Майстриня Тетяна Гольц із творчої майстерні «Оберіг» розповіла про європейську традицію, за якою слухняним дітям заєць приносить пасхальне яйце. Саме такого зайця вона навчила дітей виготовляти за технікою орігамі. Зайчата у всіх вийшли яскравими, різнокольоровими і святковими.

Напередодні світлого свята Великодня, 12 квітня 2017 року, на бібліомайданчику біля міської бібліотеки для дітей пройшов майстер-клас «Візерунки Великодня». Напередодні світлого свята Великодня, 12 квітня 2017 року, на бібліомайданчику біля міської бібліотеки для дітей пройшов майстер-клас «Візерунки Великодня». Напередодні світлого свята Великодня, 12 квітня 2017 року, на бібліомайданчику біля міської бібліотеки для дітей пройшов майстер-клас «Візерунки Великодня». Напередодні світлого свята Великодня, 12 квітня 2017 року, на бібліомайданчику біля міської бібліотеки для дітей пройшов майстер-клас «Візерунки Великодня». Напередодні світлого свята Великодня, 12 квітня 2017 року, на бібліомайданчику біля міської бібліотеки для дітей пройшов майстер-клас «Візерунки Великодня».