Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Верховна рада України

У Бахмуті відбувся фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я»

Переглядів: 1968
12.04.2017 - 05:43

7 квітня в Бахмуті в центральному парку відпочинку пройшов фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Захід проводився за ініціативи Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення Бахмутським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Управлінням з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради. З великим задоволенням у ранкової зарядки взяли участь вихованці Донецького вищого училища олімпійського резерву им. С. Бубкі, КДЮСШ№1, КДЮСШ№2, понад 100 юних спортсменів. Організатори фестивалю ставили за мету виховання у молоді стійкого інтересу і звички до систематичних занять фізичною культурою і спортом та популяризацію здорового способу життя.

Усі учасники отримали заряд бадьорості та позитиву.

7 квітня в Бахмуті в центральному парку відпочинку пройшов фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.7 квітня в Бахмуті в центральному парку відпочинку пройшов фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.7 квітня в Бахмуті в центральному парку відпочинку пройшов фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.7 квітня в Бахмуті в центральному парку відпочинку пройшов фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.7 квітня в Бахмуті в центральному парку відпочинку пройшов фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.7 квітня в Бахмуті в центральному парку відпочинку пройшов фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.7 квітня в Бахмуті в центральному парку відпочинку пройшов фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.7 квітня в Бахмуті в центральному парку відпочинку пройшов фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я.

Останні статті на сайті