Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 50 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Фіскали Донеччини викрили схему нелегального постачання товарів в «ДНР» на суму понад 100 мільйонів гривень

Переглядів: 2012
10.04.2017 - 10:37

Оперативними та слідчими підрозділами Головного управління ДФС у Донецькій області спільно з співробітниками Прокуратури Донецької області  в рамках кримінального провадження, зареєстрованого за ч. 3 ст. 212 (умисне ухилення від сплати податків) Кримінального кодексу України, викрито схему нелегального постачання товарів в так звану «ДНР» на суму більш, ніж 100 млн  гривень.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів було виявлено осіб, які фактично контролюють діяльність групи підприємств, розташованих як на території України, так і на тимчасово непідконтрольної українській владі території, та у період 2016-2017 рр., використовуючи реквізити підприємств – нерезидентів, зареєстрованих в юрисдикціях з пільговим оподаткуванням, здійснювали поставки товарів через територію Російської Федерації. В подальшому ці товари  ввозились до м. Донецька через неконтрольовану ділянку державного кордону України.

Таким чином, товари ввозились на територію країни без належного митного оформлення, та, як наслідок, без відповідної сплати податків та обов’язкових платежів. В результаті такої протиправної діяльності бюджет України недоотримав більш ніж 4 млн гривень.

Досудове слідство триває.

Фахівцями Головним управлінням ДФС у Донецькій області на виконання розпорядження ДФС України продовжує проводитись комплекс широкомасштабних організаційно-практичних заходів «Рубіж-2017».