Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Дитячі казки живуть вічно

Переглядів: 1633
04.04.2017 - 07:22

29 березня 2017 року в бібліотеці-філіалі № 2 цікаво та весело пройшло свято дитячої книги «В гостях у К.І. Чуковського», яке було присвячене 130-річчю від дня народження письменника.

Вихованці групи «Сонечко» дитячого садочка № 16 разом з ведучими Луньовою Л.Н. та Кутуковою І.В. поринули у світ казок К. Чуковського: «Федорино горе», «Путаница», «Айболит», «Тараканище», «Муха-Цокотуха» тощо. Діти брали участь у бібліо-квесті по сторінках цих казок, згадували уривки зі своїх найулюбленіших творів Чуковського, а також із задоволенням грали у «зіпсований телефон».

Малеча прийшла зі своїми малюнками, на яких були зображені герої казок. Продовжилось малювання і в бібліотеці. Під час гри «Малювання на піску» діти поділилися на команди та малювали на піску різноманітні казкові сюжети.

Для своїх маленьких гостей бібліотекарі підготували також тематичну полицю «Великий казкар К. І. Чуковський».

29 березня 2017 року в бібліотеці-філіалі № 2 цікаво та весело пройшло свято дитячої книги «В гостях у К.І. Чуковського», яке було присвячене 130-річчю від дня народження письменника. 29 березня 2017 року в бібліотеці-філіалі № 2 цікаво та весело пройшло свято дитячої книги «В гостях у К.І. Чуковського», яке було присвячене 130-річчю від дня народження письменника. 29 березня 2017 року в бібліотеці-філіалі № 2 цікаво та весело пройшло свято дитячої книги «В гостях у К.І. Чуковського», яке було присвячене 130-річчю від дня народження письменника. 29 березня 2017 року в бібліотеці-філіалі № 2 цікаво та весело пройшло свято дитячої книги «В гостях у К.І. Чуковського», яке було присвячене 130-річчю від дня народження письменника. 29 березня 2017 року в бібліотеці-філіалі № 2 цікаво та весело пройшло свято дитячої книги «В гостях у К.І. Чуковського», яке було присвячене 130-річчю від дня народження письменника.

Останні статті на сайті