Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 69 гостей.

Верховна рада України

Представники Бахмутського міськрайонного відділу з питань пробації разом з підобліковими відвідали екскурсію в рамках Всеукраїнського тижня « Дитячої та юнацької книги»

Переглядів: 2951
30.03.2017 - 12:38

28.03.2017 року працівники Бахмутського міськрайонного відділу з питань пробації разом з підобліковими , які знаходяться у конфлікті з законом відвідали центральну міську  бібліотеку м. Бахмут, де відбулась екскурсія  присвячена Всеукраїнському тижню « Дитячої та юнацької книги».

Цікаві заходи в рамках екскурсії запропонували співробітники бібліотеки. З початку  присутні з зацікавленістю прослухали  розповідь старшого бібліотекаря Ємець О.І.  про призначення бібліотеки, далі були презентовані літературні новинки під назвою « Гарна книга-гарний настрій».

Надзвичайно емоційно пройшла мультимедійна година, літературний круїз по пам’ятникам відомих книжкових персонажів. Всі присутні одержали масу задоволень від проведених заходів.

Проведення таких заходів з залученням підоблікових підвищує розвиток естетичних потреб особистості та сприяє розширенню читацьких інтересів.

Хай же не буде в житті нашої молоді жодного дня без хоча б однієї прочитаної сторінки з нової книги.

 

Анастасія Ковальова,
Старший інспектор Бахмутського МРВ з питань пробації

Представники Бахмутського міськрайонного відділу з питань пробації разом з підобліковими відвідали екскурсію в рамках Всеукраїнського тижня « Дитячої та юнацької книги» Представники Бахмутського міськрайонного відділу з питань пробації разом з підобліковими відвідали екскурсію в рамках Всеукраїнського тижня « Дитячої та юнацької книги» Представники Бахмутського міськрайонного відділу з питань пробації разом з підобліковими відвідали екскурсію в рамках Всеукраїнського тижня « Дитячої та юнацької книги»