Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

Урядовий портал

Відбувся семінар: "Отримання пенсії ВПО. Електронне пенсійне посвідчення. Актуальні правові питання"

Переглядів: 2489
28.03.2017 - 07:32

27 березня 2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк спільно з представником ГО "Ліга" та представницею Норвезської ради у справах біженців (NRC) Вікторією Климович провели семінар для внутрішньо переміщених осіб.

Тема семінару: "Отримання пенсії ВПО. Електронне пенсійне посвідчення. Актуальні правові питання". В ході семінару були розглянуті наступні питання: 
1) права, свободи та обов'язки ВПО;
2) отримання соціальної допомоги для ВПО;
3) особливості оформлення електронного пенсійного посвідчення, порядок оформлення електронного пенсійного посвідчення, його відмінність від звичайної пенсійної картки;
4) зміни у ЗУ "Про безоплатну правову допомогу" та розширення кола осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу (БВПД)та інші питання.

27 березня 2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк спільно з представником ГО "Ліга" та представницею Норвезської ради у справах біженців (NRC) Вікторією Климович провели семінар для внутрішньо переміщених осіб. 27 березня 2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк спільно з представником ГО "Ліга" та представницею Норвезської ради у справах біженців (NRC) Вікторією Климович провели семінар для внутрішньо переміщених осіб. 27 березня 2017 року заступник начальника Бахмутського бюро правової допомоги Оксана Болотюк спільно з представником ГО "Ліга" та представницею Норвезської ради у справах біженців (NRC) Вікторією Климович провели семінар для внутрішньо переміщених осіб.

Останні статті на сайті