Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 101 гість.

Донецька обласна рада

За результатами роботи фіскалів Донеччини з детінізації економіки відкрито кримінальні провадження на суму понад 44 млн гривень

Переглядів: 1656
23.03.2017 - 08:38

Співробітниками управління боротьби з відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом, фіскальної служби Донеччини продовжується робота з детінізації економіки. Так, протягом двох місяців поточного року за результатами дослідження діяльності суб’єктів господарювання підготовлено та передано до правоохоронних органів 12 матеріалів з ознаками кримінальних правопорушень, з них половина – щодо порушень у сфері державних закупівель.

За результатами розгляду підготовлених фіскалами матеріалів до Єдиного реєстру досудових розслідувань  було внесено 4 кримінальні провадження на суму понад 44 млн гривень.

Головним управлінням ДФС у Донецькій області  з метою недопущення використання коштів з бюджету поза правовим полем продовжують вживатися заходи щодо виявлення, аналізу та організації проведення перевірок осіб, які здійснюють фінансові операції, що можуть бути пов’язані з легалізацією (відмиванням) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Останні статті на сайті