Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 140 гостей.

Донецька обласна рада

Майже 45% усіх надходжень до бюджетів від платників Донеччини – це податок на доходи фізичних осіб

Переглядів: 2521
23.03.2017 - 08:35

Протягом двох місяців 2017 року мешканці Донецької області спрямували до бюджетів всіх рівнів понад 1 мільярд 257 мільйонів гривень податку на доходи фізичних осіб. Сума сплаченого цьогоріч податку з доходів перевищує аналогічні показники минулого року на 34% або понад 360 млн гривень.

Податок на доходи фізичних осіб займає лідируючі позиції у наповненні зведеного бюджету регіону та становить майже 45% від загальних надходжень.

Крім того податок на доходи фізичних осіб є основним джерелом наповнення місцевих бюджетів області. З початку року на розвиток місцевих громад Донеччини надійшло на 270 млн грн ПДФО більше, ніж торік, а саме - понад 937 млн гривень.

До державного бюджету надходження склали 319 млн грн, що перевищує показники 2016 року на 88 млн гривень.

Позитивна динаміка у надходженнях ПДФО пояснюється не тільки зростанням з 1 січня 2017 року мінімальної заробітної плати до рівня 3200 гривень, але і ефективними діями органів місцевої влади та фахівців фіскальної служби області у напрямку детінізації ринку праці.

Головне управління ДФС у Донецької області закликає роботодавців сумлінно виконувати свої обов’язки перед найманими працівниками та перед державою.

Останні статті на сайті