Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 168 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Презентація навчального закладу он-лайн

Переглядів: 3931
17.03.2017 - 09:17

Артемівський міський центр  зайнятості постійно використовує  новітні технології  при проведенні  різноманітних  профорієнтаційних заходів (уроки реального трудового життя, семінари з протидії торгівлі дітьми, презентації навчальних закладів та інші) з старшокласниками, для яких транспортна недоступність унеможливлює  особисте відвідування навчальних закладів та центру зайнятості.  Протягом 2016-2017 учбового року вже відбулося -12 таких заходів для учнівської молоді за участю  243 осіб.

Фахівці центру зайнятості продовжують знайомити випускників загальноосвітніх шкіл Бахмутського району з навчальними закладами нашого регіону із застосуванням  інноваційних форм. Так, 15 березня 2017 року було проведено черговий захід – віртуальну презентацію Бахмутського медичного коледжу для  випускників ЗОШ №1 м.Сіверськ. Це вже друга така зустріч для учнів цієї районної школи.

Знайомство  з навчальним закладом проходило в онлайн-режимі  завдяки дистанційній формі спілкування  скайп-зв’язку.  Розпочала захід фахівець  центру зайнятості Галина Сіддікі, яка зазначила, що  «дана форма спілкування дозволяє учням, що мешкають у віддалених районах,  наживо задати нагальні  питання представникам навчальних закладів, і що не менш важливо - суттєво заощаджує  і час школярів, і гроші батьків майбутніх абітурієнтів».

Відповідальна за профорієнтаційну роботу  Бахмутського медичного коледжу Олеся Воронцова цікаво презентувала свій  навчальний заклад. Старшокласники в відео-форматі  ознайомилися з переліком спеціальностей, які можливо отримати в коледжі, умовами вступу та навчання, матеріальною базою навчального закладу, можливостями отримання практичного досвіду та подальшого працевлаштування. По закінченню відео- презентації надійшло багато питань щодо умов вступу до  коледжу, а також подальших перспектив як навчання в вищих  медичних навчальних закладах України, так і працевлаштування випускників коледжу.               

Використання он-лайн можливостей  стирає всі перепони на шляху учнів випускних класів  до нових знань та  формують серед учнівської молоді усвідомлений підхід до вибору навчального закладу і, відповідно,  майбутньої професії.

Провідний фахівець з профорієнтації
Сіддікі Г.М.

15 березня 2017 року було проведено віртуальну презентацію Бахмутського медичного коледжу для  випускників ЗОШ №1 м.Сіверськ. Це вже друга така зустріч для учнів цієї районної школи.

Останні статті на сайті