Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Презедент України

Безпека на дорозі – безпека життя

Переглядів: 2625
17.03.2017 - 09:11

У Бахмутському НВК №11 функціонує загін Юних інспекторів руху.

Його мета – вдосконалення роботи щодо запобігання дорожньо-транспортним пригодам за участю дітей та підлітків; залучення школярів до участі в пропаганді серед однолітків правил безпечної поведінки на вулицях і дорогах; залучення учнів в загони юних інспекторів руху; прищеплювання неповнолітнім певних навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах; зниження рівня дитячого дорожньо-транспортного травматизму; виховання дисциплінованих учасників дорожнього руху

ЮІР НВК №11 взяли участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу серед команд веселих та кмітливих юних інспекторів руху (КВК-ЮІР), який проходить під девізом «Молодь за безпеку дорожнього руху». Команда «Перехрестя» одержала перемогу, з чим їх і вітаємо! Юні інспектори відзняли відеоролик «Будь обережним на дорозі», який класні керівники демонструють усім учням школи. Також члени загону регулярно демонструють виступи агітбригади та КВК в усіх класах, закликають бути уважними пішоходами та учасниками дорожнього руху. Учні та педагоги дуже вдячні їм за роботу з попередження дорожньо-транспортних пригод.

Будьте обережні на дорозі та цінуйте своє життя!

ЮІР НВК №11 взяли участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу серед команд веселих та кмітливих юних інспекторів руху (КВК-ЮІР), який проходить під девізом «Молодь за безпеку дорожнього руху». ЮІР НВК №11 взяли участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу серед команд веселих та кмітливих юних інспекторів руху (КВК-ЮІР), який проходить під девізом «Молодь за безпеку дорожнього руху». ЮІР НВК №11 взяли участь у міському етапі Всеукраїнського конкурсу серед команд веселих та кмітливих юних інспекторів руху (КВК-ЮІР), який проходить під девізом «Молодь за безпеку дорожнього руху».