Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Урядовий портал

Фотосесія «Дівчини-Весни»

Переглядів: 3340
14.03.2017 - 08:40

Під час Народного гуляння на Масницю в місті Бахмуті, 26 лютого 2017 року, Бахмутський міський народний Дім провів конкурс-показ «Дівчина-Весна», метою якого є підтримка молодих талантів міста Бахмут.

Учасниці самі вигадували та втілювали в життя надзвичайні образи. Мешканці міста бурхливими оплесками обрали переможницю, якою стала Уварова Валерія, студентка Артемівського педагогічного училища.

Головний приз – професійна фотосесія від бахмутського фотохудожника Руслана Тимошенка. Фото з цієї фотосесії потрапило в ТОП-10 популярних фотографій проекту fotocto.ru в рубриці «Комп’ютерне мистецтво».

Фотосесія «Дівчини-Весни» Фото з цієї фотосесії потрапило в ТОП-10 популярних фотографій проекту fotocto.ru в рубриці «Комп’ютерне мистецтво».Фотосесія «Дівчини-Весни» Фото з цієї фотосесії потрапило в ТОП-10 популярних фотографій проекту fotocto.ru в рубриці «Комп’ютерне мистецтво».Фотосесія «Дівчини-Весни» Фото з цієї фотосесії потрапило в ТОП-10 популярних фотографій проекту fotocto.ru в рубриці «Комп’ютерне мистецтво».Фотосесія «Дівчини-Весни» Фото з цієї фотосесії потрапило в ТОП-10 популярних фотографій проекту fotocto.ru в рубриці «Комп’ютерне мистецтво».Фотосесія «Дівчини-Весни» Фото з цієї фотосесії потрапило в ТОП-10 популярних фотографій проекту fotocto.ru в рубриці «Комп’ютерне мистецтво».Фотосесія «Дівчини-Весни» Фото з цієї фотосесії потрапило в ТОП-10 популярних фотографій проекту fotocto.ru в рубриці «Комп’ютерне мистецтво».