Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 116 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Анонс інвестиційного ярмарку

Переглядів: 10270
27.07.2011 - 12:43

21 вересні 2011 року в місті Артемівську планується провести Ярмарок інвестиційних пропозицій Артемівського району, м. Артемівська та Красного Лиману. Організаторами Ярмарку виступають місцеві органи влади зазначених територій та Центр законодавчих ініціатив за підтримки Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі України Андрія Петровича Клюєва та народного депутата Сергія Петровича Клюєва.

На Ярмарку планується зустріч представників бізнесу і влади. Будуть представлені інвестиційні можливості, вільні земельні ділянки, а також об’єкти незавершеного будівництва, вільні виробничі площадки та незатребувані невиробничі приміщення. Однією із складових Ярмарку є обговорення питання надання правових гарантій інвесторам, сприяння розвитку бізнесу на відповідних територіях.

Свої пропозиції щодо проведення Ярмарку можна надсилати на електронну пошту investfuture@ukr.net, чи факсом на номер (0627) 43-02-50. Звертатись із запитаннями до оргкомітету можна за номером (050) 552-78-43. Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь в Ярмарку інвестиційних пропозицій.

Оргкомітет Ярмарку

Останні статті на сайті