Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 75 гостей.

Презедент України

У Бахмутській школі №12 пройшли заходи вшанування воїнів-інтернаціоналістів

Переглядів: 2684
16.02.2017 - 13:56

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та річниця виведення військ з Афганістану.

Україна втратила у цьому військовому конфлікті більше двох тисяч солдатів і офіцерів. Війна зламала життя багатьом молодим хлопцям. Серед них випускники і Бахмутської школи №12 Олександр Проказін та Ігор Стецюра, які виконували свій військовий обов’язок в Афганістані та живими так на Батьківщину і не повернулися.

Про такі випадки героїзму та вірності військовій присязі говорили на виховних заходах, які пройшли у школі №12. Години спілкування, інформаційні хвилини, перегляд відеофільмів та їх обговорення не залишили байдужими учнів школи. В шкільній бібліотеці оформлена виставка «Моя біль – Афганістан». Старшокласники разом з педагогами вшанували пам’ять загиблих на міському мітингу, який проходив традиційно в сквері воїнів-інтернаціоналістів.

Класні керівники та вчителі-предметними наголошували на тому, що коли ми згадуємо всіх учасників та жертв воєнних дій на територіях інших держав, варто задуматися над цінністю життя та віддати шану всім тим, хто ціною свого майбутнього заплатив за мир. Це особливо важливо доносити учням саме зараз, коли війна зовсім поряд з нами.

У Бахмутській школі №12 пройшли заходи вшанування воїнів-інтернаціоналістівУ Бахмутській школі №12 пройшли заходи вшанування воїнів-інтернаціоналістів