Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Урядовий портал

Для представників Бахмутської міської ради пройшов тренінг з енергоефективності.

Переглядів: 1358
09.02.2017 - 10:03

9 лютого 2017 року в малій залі адміністративної будівлі Бахмутського міської ради відбувся тренінг з енергоефективності, який організовали представники фірми Danfoss Україна.

Сьогодні Danfoss Україна – одна з провідних фірм у світі, яка є розробниками та виробниками продукції новітніх технологій, які дозволяють збільшити енергоефективність установ, споживаючи менше.

Експерт Андрій Огейко розповів присутнім про останні тенденції термомодернізації житлових та промислових будівель, способи збільшення економії енергоресурсів і зменшення витрат на опалення та, головне, про раціоналізацію споживання теплоносіїв у будівлях бюджетної сфери.

У ході презентації Андрій Огейко зазначив, що окрім термомодернізації будівель значним питанням енергоефективності є регулювання температурних та споживчих показників, які в останні роки набули нових тенденцій.

«В наш час доцільно переходити від робочого персоналу, який є відповідальним за регулювання енергопоказників будівель, до автоматизованих систем, які в сукупності з правильною термомоедрізацією дозволять споживаючі менше – досягати більшого», - зазначив енергоексперт  компанії Danfoss Україна.

Наприкінці тренінгу Андрій Огецюйко ознайомився з досвідом Бахмута у заходах з енергоефективності та відповів присутнім на запитання.

Для представників Бахмутської міської ради пройшов тренінг з енергоефективності.Для представників Бахмутської міської ради пройшов тренінг з енергоефективності.Для представників Бахмутської міської ради пройшов тренінг з енергоефективності.Для представників Бахмутської міської ради пройшов тренінг з енергоефективності.Для представників Бахмутської міської ради пройшов тренінг з енергоефективності.Для представників Бахмутської міської ради пройшов тренінг з енергоефективності.Для представників Бахмутської міської ради пройшов тренінг з енергоефективності.

Останні статті на сайті