Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 137 гостей.

ExportUA

Запрошуємо пернатих друзів до шкільного двору Бахмутського НВК №11

Переглядів: 2160
08.02.2017 - 11:10

Доброю традицією в Бахмутському НВК №11 стало проведення взимку щорічної акції «Годівничка».

Не став винятком і цей навчальний рік. Вже з листопада учні та вихованці навчального закладу почали активно готуватися до акції. Птахи – брати наші менші. Вони приносять багато користі і радують нас гарним співом. Але з початком зими, птахам, що залишаються зимувати у нас, буває дуже важко знайти їжу під глибоким снігом. Тому ми повинні допомогти їм у скрутні часи.
Юні захисники пташок із 2-Б класу (класний керівник Надія Чернецька) та їхні батьки дуже відповідально та творчо підійшли до роботи. Учні експериментували з матеріалами, формами, розмірами, стилями. Було створено багато годівничок з дерева, картону, пакетів, природних матеріалів. У годівнички діти поклали шматочки хліба, насипали насіння. Участь у акції виховує у дітей повагу та бережливе ставлення до природи, бажання допомогти зимуючим птахам вижити у голодні зимові місяці. До акції «Годівничка», за доброю традицією, долучились члени ГО «Ліга майбутніх поліцейських» разом із старшим інспектором поліції відділу ювенальної превенції Віталієм Микитою.
Завдяки турботі дітей пташиний гомін не зникне зі шкільного двору НВК. Тепер безліч пернатих буде врятовано, адже територію школи вже прикрашають чудові годівнички з кормом, виготовлені юними захисниками природи.

Запрошуємо пернатих друзів до шкільного двору Бахмутського НВК №11Запрошуємо пернатих друзів до шкільного двору Бахмутського НВК №11Запрошуємо пернатих друзів до шкільного двору Бахмутського НВК №11Запрошуємо пернатих друзів до шкільного двору Бахмутського НВК №11

Останні статті на сайті